Uw advertentie hier
Anno Niem

Fiscaalconsult / Opgenoort Belastingadvies

Fiscaalconsult / Opgenoort Belastingadvies

Anno Niem

06 41213782  

Vaste prijsafspraken

In overleg

Aangesloten bij

NOB

Skypenaam

michiel.opgenoort

Bezoekadres

Graaf Engelbertlaan 75
2324 NB   Breda

Overig contactOver Anno Niem

"Na mijn opleiding tot fiscaal econoom en fiscaal jurist aan de Universiteit van Tilburg ben ik als belastingadviseur gaan werken bij BDO, een middelgroot belastingadvieskantoor. Hoewel ik daar vakinhoudelijk veel heb geleerd, had ik toch al snel het gevoel dat ik in een andere ‘setting’ dichter bij de klant zou kunnen staan. Het directe, persoonlijke contact vind ik heel belangrijk. Daarom ben ik in 2002 voor mezelf begonnen.

Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik de combinatie van cijfers en recht heel boeiend vind. Het is leuk om daar mee bezig te zijn. Mijn uitdaging is om er voor de klant het maximale uit te halen. Dat gaat niet alleen om belastingbesparing, maar ook om het beperken van de risico’s. Het geven van rechtszekerheid wordt op fiscaal terrein steeds belangrijker."

NEEM CONTACT OP VOOR EEN GRATIS CONSULT
 
Populair
Populair
Populair
Populair
Populair
Populair
Laatste nieuws 2022
22
jun
6 miljard euro aan belastingschulden wordt naar verwachting nooit betaald. De Nederlandse economie staat onder grote druk. Het kabinet blijft mooi weer spelen en vraagt met Ukraine afleiding van het gevoerde beleid in de Corona periode. Lees het artikel
lees meer over
07
mei
ABN AMRO verdubbelt de maandelijkse kosten per bankrekening per 1 juli 2022 in verband met WWFT onderzoekskosten. Per brief wordt zonder nadere toelichting terloops vermeld dat de maandkosten met € 20,- omhoog gaan.
lees meer over
01
jun
BTW-ondernemers die door de coronacrisis in liquiditeitsproblemen komen, kunnen de prestatie annuleren. meer
lees meer over
 
 
Fiscaal
Personeel
Techniek
 
© 2022 - Publishare - alle rechten en copyright bij de resp. auteursrechthebbenden.