Uw advertentie hier
 

Middelgrote bedrijven laten belastingvoordeel ten onrechte liggen!

Maar liefst 80% van het totaal genoten innovatiebox-voordeel kan echter worden toegerekend aan het klein- of grootbedrijf. Dat middelgrote bedrijven (van 10 tot250 fte) de innovatiebox nog niet massaal hebben omarmd of benutten, verbaast me!

Juist de middelgrote bedrijven hebben vaak uitstekende kansen voor het realiseren van een optimaal belastingvoordeel. zij hebben vaak een aanzienlijk aantal WBSO-uren, gezien de constante (door-) ontwikkeling van innovaties. Bovendien beschikken zij over de juiste financiële cijfers, waarop de innovatiebox-deal met de Belastingdienst kan worden gebaseerd.

Wilt u weten of u de innovatiebox (beter) kunt benutten?

Daarom wil ik hierbij die middelgrote bedrijven uitdagen om eens vrijblijvend een gesprek met mij aan te gaan om te bepalen hoe de innovatiebox (beter) benut kan worden. Wilt u die uitdaging aangaan? Neem dan gerust contact met mij op.

bronvermelding: bron fiscaalconsult.nl - auteur: (onderstaand)
mr. Mark de Jonge RB


mr. Mark de Jonge RB


Populair
Populair
Populair
Populair
Populair
Populair
Laatste nieuws 2022
22
jun
6 miljard euro aan belastingschulden wordt naar verwachting nooit betaald. De Nederlandse economie staat onder grote druk. Het kabinet blijft mooi weer spelen en vraagt met Ukraine afleiding van het gevoerde beleid in de Corona periode. Lees het artikel
lees meer over
07
mei
ABN AMRO verdubbelt de maandelijkse kosten per bankrekening per 1 juli 2022 in verband met WWFT onderzoekskosten. Per brief wordt zonder nadere toelichting terloops vermeld dat de maandkosten met € 20,- omhoog gaan.
lees meer over
01
jun
BTW-ondernemers die door de coronacrisis in liquiditeitsproblemen komen, kunnen de prestatie annuleren. meer
lees meer over

Ook bijdragen als specialist?

U bent Financieel specialist en wilt ook bijdragen aan publishare? Hier leest u hoe wij werken. Neem contact op: mail ons voor meer informatie.
 
 
 
 
Fiscaal
Personeel
Techniek
 
© 2022 - Publishare - alle rechten en copyright bij de resp. auteursrechthebbenden.