Uw advertentie hier
 

Bent u financieel specialist? En wilt u graag fiscale vragen beantwoorden van financiële en administratieve dienstverleners of wellicht van collega-fiscalisten? En bent u bereid om minimaal 3 artikelen per jaar te schrijven?

Publishare kan u dan met deze doelgroep in contact brengen. De gedachte is dat u schrijft over onderwerpen waar u een passie voor heeft en waar u dus ook graag vragen over wilt krijgen.

Wij zorgen ervoor dat uw artikelen zo goed mogelijk via Google worden gevonden en nemen deze op in onze tweewekelijkse nieuwsbrief. De kans dat u met interessante dienstverleners in contact komt wordt daarmee een stuk groter en daarmee uiteraard ook de kans dat daar uiteindelijk betaalde opdrachten uit voortkomen.

Wij zoeken financieel specialisten met voldoende kennis en ervaring en die zich op deze wijze willen profileren. Wilt u meer weten, maak dan hier een account aan en wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

bronvermelding: bron fiscaalconsult.nl - auteur: (onderstaand)
beheerder


beheerder


Populair
Populair
Populair
Populair
Populair
Populair
Laatste nieuws 2022
22
jun
6 miljard euro aan belastingschulden wordt naar verwachting nooit betaald. De Nederlandse economie staat onder grote druk. Het kabinet blijft mooi weer spelen en vraagt met Ukraine afleiding van het gevoerde beleid in de Corona periode. Lees het artikel
lees meer over
07
mei
ABN AMRO verdubbelt de maandelijkse kosten per bankrekening per 1 juli 2022 in verband met WWFT onderzoekskosten. Per brief wordt zonder nadere toelichting terloops vermeld dat de maandkosten met € 20,- omhoog gaan.
lees meer over
01
jun
BTW-ondernemers die door de coronacrisis in liquiditeitsproblemen komen, kunnen de prestatie annuleren. meer
lees meer over

Ook bijdragen als specialist?

U bent Financieel specialist en wilt ook bijdragen aan publishare? Hier leest u hoe wij werken. Neem contact op: mail ons voor meer informatie.
 
 
 
 
Fiscaal
Personeel
Techniek
 
© 2022 - Publishare - alle rechten en copyright bij de resp. auteursrechthebbenden.